Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του σχολείου μας θα διαρκέσουν δύο μέρες. Την Τρίτη 22/12 όλα τα παιδάκια θα σχολάσουν στις 12.15 (όπου και εντέλει θα μοιραστούν τα χριστουγεννιάτικα δωράκια μας στα παιδιά). Στη συνέχεια θα πάμε τα παιδιά στο Συνεδριακό στις 16.30μμ όπου και θα πραγματοποιήθουν χριστουγεννιάτικα ομαδικά παιχνίδια μαζί με τους μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου. Στις 18.30 θα ανοίξει το Συνεδριακό για όλους μας για ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ και ένα παζάρι εποχικών κατασκευών από τα νήπια.
Στο πάρτυ θα υπάρχει μπουφές για τα παιδιά διοργανωμένος από τους γονείς. Παρακαλούμε όποιος δεν έχει πάρει χαρτάκι με το τι χρειάζεται να ετοιμάσει ας επικοινωνήσει με την κ. Γεωργίου (6974993815).
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 23/12 με επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, συνάντηση με τον Αι Βασίλη και την παράσταση κουκλοθέατρου από τις μαμάδες των νηπίων. Τα παιδιά θα σχολάσουν γύρω στις 10.30.

Ανακοίνωση- χριστουγεννιάτικα δωράκια



Την Παρασκευή στις 18/12/2015 σας ενημερώνουμε ότι θα μοιραστούν αναμνηστικά χριστουγεννιάτικα δωράκια και γλυκίσματα, στα παιδιά μας!
Στις 12:00 π.μ. για το κλασσικό τμήμα και στις 15:30μμ για το ολοήμερο!



Με εκτίμηση το ΔΣ

Παιδικές μοκέτες



Με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε  ότι στις 11/12/2015 ο σύλλογος μας, δώρισε παιδικές μοκέτες για το κλασσικό τμήμα και για το ολοήμερο!
Η χαρά των παιδιών και οι αντιδράσεις τους  ανεκτίμητης αξίας!
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τον σύλλογο μας οικονομικά!





Με εκτίμηση το ΔΣ

Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες Νο2

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι προετοιμασίες για την πιο όμορφη εποχη του χρόνου. Από την μία η προετοιμασία της χριστουγεννιάτικης γιορτής που θα γίνει από κοινού με το 1ο Νηπιαγωγείο Αλιάρτου (οι μαμαδες θα παίξουν κουκλοθέατρο) και απο την άλλη ο σύλλογος μας ετοιμάζει όλο χαρά αναμνηστικά δωράκια για τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας...Μικρές γλυκές και μη εκπλήξεις τους περιμένουν!!!








Με εκτίμηση το ΔΣ